VÄRMEDÖD

VÄRMEDÖD recenserades i senaste Fenix, nummer 3 2012 som just ramlade ner i brevlådan för oss prenumeranter. Tyvärr kan vi inte länka till recensionen eftersom den inte finns online förrän om ett år, men den är skriven av Åsa Roos och väldigt positiv. 7/10 på intrycket, och 5/10 på innehållet, och det enda hon tyckte saknades var ett rejält spelexempel - och ett sådant ska jag nog kunna fixa hit till urverkspel.com vad det lider.

Jag befarade att spelets esoteriska och postmoderna natur skulle avskräcka, men tydligen har det mottagits med värme och förståelse. Fantastiskt!

Nu finns VÄRMEDÖD, Sveriges kanske konstigaste och mest postmoderna och dekonstruktivistiska spel, att köpa i smäcker svartvit utgåva. Som vanligt när det gäller spel Mikael Bergström gör, så betalar man så mycket man tycker att spelet är värt - dock minst tryck plus frakt. Klicka här för mer information.

Idag blev jag klar med den sista illustrationen; eller i vart fall vektorversionen. Jag hade ju tänkt skita ner de vackra vektorerna med psykedeliska bakgrunder och annat; men nu är första steget i varje fall klart. Den senaste PDF:en av spelet finns här. Jag ska se om jag kan få in några fler speltestarnamn och skriva det där efterordet, och sen är det faktiskt bara nerskitandet av illustrationer kvar.

Jag planerar att arbeta bakifrån, och låta de senare bilderna ha mer uttalade förändringar än de första. För att ytterligare spegla förfallet, alltså.