Evolutionens Barn grundbok

Metropolis, SigmaTec multicorporateds utopiska världsstad, är en plats av kontraster. Å ena sidan svala, vita ytor och öppna kontorslandskap, medbestämmande för anställda, miljömedvetenhet och fred - och å andra sidan artificiella livsformer som går bärsärk, ungdomar som hackar sig in i militära nätverk, industrispionage och kanske framför allt: en hel underjordisk värld för den nya arbetarklassen, genetiskt modifierade och fast i kontrakt som spänner över generationer.

Metropolis är en plats av tusen berättelser. Berättelser om kamp mot förtryck, om terrorism, om företags girighet och om brottslingar i den nya tiden. Berättelser om hur allting kan säljas med mördande reklam, hur en fascistisk korporativ stat kan uppfattas som utopia, om hur människor går med skygglappar - och kanske den mest centrala frågan av dem alla: Vilket pris har utopia? Och är vi villiga att betala det?

Evolutionens barn är ett samberättarrollspel som hämtar inspiration från japansk animerad scifi-actionfilm, i linje med Ghost in the Shell, Akira, Bubblegum Crisis och andra. Vidare inspiration har hämtats från traditionell politisk västerländsk science fiction, till exempel Frederick Pohls Venus är Vår (The Space Merchants, 1952).

Världen är skissartad, och systemet fokuserar på dramats huvudpersoner, vars övertygelser utmanas och världsbilder skakas, samtidigt som det tunga idéinnehållet kan brytas av med snabb, rå och kreativt snygg action.

Köp grundboken

Ett enkelt sätt att köpa Evolutionens Barn är genom att helt enkelt betala in minst 67:- via Paypal:

Att betala (minst 67:-)

Ladda gärna ner spelet och läs innan du köper.

Grundpriset för Evolutionens Barn är 67 kronor (35:- plus 25:- frakt plus 7:- paypal). Om du vill kan du välja att betala mer. Det är helt OK att bara betala grundpriset, helt utan att motivera det - kanske har du en skral ekonomi, kanske tycker du helt enkelt inte att spelet är värt mer än så. Att betala mer ger inget extra utöver den inre tillfredsställelsen och min eviga tacksamhet. Betala efter samvete, smak och plånbok!

Ladda ner grundboken gratis